پرش به محتوای اصلی

ردیابی دود آتش‌سوزی‌های جنگلی از سیبری تا کانادا

کد خبر 585323
33

دودهای ناشی از آتش‌سوزی جنگلی سیبری از فراز دریایبرینگ” در اقیانوس آرام عبور کرده و به کانادا رسیده است.

کارشناسان ناسا دودهای ناشی از چندین مورد آتش‌سوزی جنگلی در سیبری را ردیابی کرده که تا دریای برینگ و کانادا گسترش پیدا کرده است.

در روز جمعه مجموع منطقه‌ سیبری که دچار حریق شده افزایش یافته و به حدود ۳۱ هزار کیلومتر مربع رسید.

بنابر اعلام کارشناسان ناسا، اکنون دود ناشی از آتش‌سوزی‌های جنگلی در سیبری که به شرق روسیه، آلاسکا، سواحل غرب کانادا و سپس شهر ونکوور و سیاتل گسترش پیدا کرده قابل مشاهده است.

آتش‌سوزی‌های جنگلی اخیر که دود ناشی از آن صدها شهر و روستا در روسیه را فراگرفته در شرایط آب و هوایی خشک رخ داده که اطفای آن‌ها به آسانی امکانپذیر نیست.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کارشناسان هواشناسی در روسیه، تغییرات اقلیمی فاکتور اصلی در آتش‌سوزی‌های جنگلی در سیبری و شرق دور است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.