پرش به محتوای اصلی

رحمانی وزیر صنعت اعلام کرد: امسال تولید ۱.۲ میلیون خودرو را در برنامه داریم

کد خبر 520728
رحمانی

وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزایش سه برابری تولید خودرو در کشور در اواخر سال گذشته خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شود.

رضا رحمانی در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل استان کرمانشاه که برگزار شد، با بیان اینکه سال گذشته 950 هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شد، افزود: امسال هم به مانند ماه‌های پایانی سال گذشته، افزایش تولید خودرو را با جدیت دنبال می‌کنیم و پیش‌بینی می‌کنیم میزان تولید خودرو در کشور به یک میلیون و 200 هزار دستگاه برسد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خودروسازی و صنایع وابسته به آن از جمله قطعه سازی را از صنایع مهم کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: قرار است خودروسازهای بزرگ کشور که دولت در آن سهام دارد، به تدریج واگذار شود.

وی در ادامه از نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید یاد کرد و افزود: رونق تولید باید سرلوحه کار همه بخش‌های کشور و حتی مردم قرار گیرد و هرکس در حوزه کاری خود برای رقم زدن رونق تولید تلاش کند.

رحمانی رونق تولید را معادل برهم خوردن نقشه دشمنان دانست و اضافه کرد: هر واحدی که تعطیل شود یعنی دشمن به موفقیت رسیده است و نباید در عرصه جنگ اقتصادی اجازه چنین اتفاقاتی را بدهیم.

رحمانی در ادامه به اولویت‌های سال 98 اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین مواردی که در سال 98 پیگیری می‌کنیم حوزه معادن و تکمیل زنجیره ارزش افزوده فلزات است.

وی سپس به استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: کرمانشاه می‌تواند از طریق دو بخش صادرات و صنعت خودروسازی به رونق برسد و باید استارت این رونق از هم اکنون زده شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.