پرش به محتوای اصلی

رحمانی فضلی: علت عدم لغو ویزای اربعین شرایط امنیتی در عراق است

کد خبر 88784
22

وزیر کشور مسئله تامین امنیت توسط عراق را علت عدم لغو ویزای اربعین برای زائران ایرانی عنوان کرد.

عبدالرضا رحمانی فضلی در خصوص علل عدم لغو ویزای اربعین برای زائران ایرانی، گفت: مسئولان عراقی عنوان می‌کنند شرایط امنیتی به گونه‌ای نیست که بتوانند حجم انبوه جمعیت را بدون ویزا پذیرا باشند.
وی افزود: اگر مسئله امنیت از سوی عراقی رفع شود امکان لغو ویزای اربعین وجود دارد و در این راستا مسئولان عراق نیز قول مساعد داده‌اند.
رحمانی فضلی اظهار داشت: با توجه به روابط بین دو کشور حتما در آینده باید به سمت تسهیل رفت و آمد حرکت کنیم.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت، وزیر کشور با بیان اینکه موضوع لغو ویزا قطعا برای اربیعن سال جاری محقق نمی شود، تصریح کرد: خوشبختانه هم اکنون با توجه به اقدامات انجام شده روند صدور ویزا تسهیل خواهد شد.

منبع:ایرنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.