پرش به محتوای اصلی

راجر اشمیت سر مربی جدید بنفیکا

کد خبر 911089
راجر اشمیت سر مربی جدید بنفیکا

راجر اشمیت فصل آینده سرمربیگری بنفیکا لیسبون را برعهده خواهد گرفت. این مربی ۵۵ ساله پیش از این در ماه فوریه اعلام کرده بود که نمی‌خواهد قرارداد خود را با پی اس وی آیندهوون تمدید کند.

رکورد دار قهرمانی در لیگ پرتغال این موضوع را تایید کرد و خبر داد اشمیت سرمربی این تیم در فصل آینده است. اشمیت تا سال ۲۰۲۴ با بنفیکا قرارداد خواهد داشت. بنفیکا در فصل جاری به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت ولی با شکست برابر لیورپول حذف شد و در لیگ پرتغال نیز قهرمانی را به پورتو واگذار کرد.

او جانشین مربی قبلی نلسون وریسیمو می شود که در دسامبر ۲۰۲۱ کار خود را در این تیم آغاز کرده بود.

آیندهوون با این مربی ۵۵ ساله قهرمان سوپرکاپ هلند شد و توانست آژاکس را شکست دهد.

به گزارش ایسنا، اشمیت در بوندسلیگا از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ با بایر لورکوزن قرارداد داشت و سرمربی این تیم بود. پس از آن به باشگاه چینی بیجینگ گوان پیوست و دو سال هدایت این باشگاه چینی را عهده دار بود. او از سال ۲۰۲۰ هدایت آیندهوون را برعهده داشت.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.