پرش به محتوای اصلی

دو مدل آیفون X از رگولاتوری تایید نمونه گرفتند

کد خبر 154686
62

اداره کل تدوین استاندارد و تایید نمونه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، به ۲ مدل گوشی آیفون X برای ورود به کشور، گواهی تایید نمونه داد.
براساس فهرست دستگاه های بررسی شده در اداره کل تدوین استاندارد و تایید نمونه تجهیزات مخابراتی که توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر شده است، دو مدل گوشی آیفون X برای ورود به کشور، گواهی دائم دریافت کردند.

این دو مدل گوشی که ساخت کشور چین هستند روز گذشته از سوی رگولاتوری حائز دریافت تایید نمونه و صدور گواهی دائم شناخته شده اند.

به گزارش مهر، این درحالی است که با اجرای طرح رجیستری که حدود یک ماه است عملیاتی شده، گفته می شود در این مرحله گوشی های آیفون X که به صورت غیر قانونی و بدون داشتن نمایندگی خدمات پس از فروش وارد بازار شوند، پس از یک ماه امکان دریافت سرویس از شبکه مخابراتی کشور را نخواهند داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.