پرش به محتوای اصلی

دولت درآمد نامبرینگ را دو برابر کرد

کد خبر 170687
30

دولت در بودجه سال آینده درآمد حاصل از شماره گذاری مخابرانی (نامبرینگ ) را 200 میلیارد تومان در نظر گرفته در حالی که سال گذشته در لایحه پیشنهادی دولت این میزان 100 میلیارد تومان بود.
دولت در بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۷ ، درآمد حاصل از شماره گذاری مخابرانی (نامبرینگ ) را 200 میلیارد تومان در نظر گرفته است.

در همین حال درآمد حاصل از مالکیت دولت در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات حق امتیاز شبکه و جریمه عدم انجام تعهدات اپراتورها 5 هزار و ۵۴۴ میلیارد تومان ، درآمد حاصل از حق مالکیت دولت در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مجوزهای صادر شده توسط شورای عالی فضای مجازی ۵ میلیارد تومان ، درآمد حاصل از خدمات عمومی و اجرایی خدمات روستاdی 206 میلیارد تومان تعیین شده است.

درآمد حاصل از ارائه خدمات الکترونیکی به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از ( دولتی و غیر دولتی) 230 میلیارد تومان ، درآمد حاصل از ارائه خدمات الکترونیکی به سازمان‌ها و دستگاه‌های عمومی و دولتی 125 میلیارد تومان و درآمد حاصل از 10 درصد فروش بازی‌های رایانه‌ای برخط و خارجی نیز در لایحه تقدیمی دولت ۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

منبع:فارس

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.