پرش به محتوای اصلی

دولت اساسنامه فدراسیون فوتبال را تایید کرد

کد خبر 865311
دولت اساسنامه فدراسیون فوتبال را تایید کرد

اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال به طور همزمان در اختیار دولت و مجلس شورای اسلامی قرار گرفته تا تایید و نهایی شود و این موضوع از سوی فدراسیون فوتبال به اطلاع فیفا برسد.

در اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال و در ماده یک تعریف فدراسیون فوتبال به نسبت گذشته تغییر کرده. در ماده یک فدراسیون فوتبال به عنوان یک نهاد مستقل معرفی شده که زیر نظر فیفا در زمینه اداره فوتبال کشور فعالیت خواهد کرد.

فیفا به این بهانه حتی مانع از برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شده بود و بعد از تغییر آن یک سال به فدراسیون فوتبال زمان داد که مدارک تایید اساسنامه از سوی هیات دولت و هم چنین مجلس شورای اسلامی را در اختیارشان قرار دهد که این فرصت رو به پایان است؛ به همین دلیل اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال در روزهای اخیر با مصاحبه های مکرر از مجلس شورای اسلامی تقاضا کرده اند هر چه سریعتر بررسی اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال را به پایان برساند و نتیجه را اعلام کند چرا که فیفا در اجرای تصمیمات خود مصر است و عدم تصویب اساسنامه می تواند برای تیم ملی در مسیر صعود به جام جهانی و هم چنین فوتبال کشور چالش ایجاد نکند.

ورزش سه نوشت: یکی از اعضای هیات رییسه در گفتگو با خبرنگار ما به این نکته اشاره کرد که این اساسنامه مورد تایید هیات دولت قرار گرفته است و تنها تایید اساسنامه از سوی مجلس شورای اسلامی باقی مانده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.