پرش به محتوای اصلی

دفتر ناطق نوری: ادعاها در ماجرای ویلاسازی در لواسان کذب است

کد خبر 510543
ناطق نوری

دفتر حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری ادعای ‘صحنه گردانی’ او در ماجرای ویلاسازی در لواسان را تکذیب کرد و این خیالبافی را مصداق بارز افترا، تهمت و نشر اکاذیب خواند که قابلیت پیگرد قضایی خواهد داشت.

دفتر حجت الاسلام و المسلمین علی اکبرناطق نوری با دعوت از رسانه ها به حفظ اخلاق حرفه ای اعلام کرد: در شرایطی که جامعه به شدت نیاز به وحدت، همدلی و انسجام جهت عبور از مشکلات را دارد انتشار هرگونه مطالب خلاف واقع، سیاه نمایی و تهمت به خادمان مردم، مصداق بارز نفوذ است که مقام معظم رهبری بارها نسبت به آن هشدار داده اند.

در ادامه جوابیه دفتر حجت السلام ناطق نوری آمده است: ضرورت دارد مراجع ذیصلاح قضایی و نظارتی ضمن مبارزه و برخورد شدید و دقیق با هرگونه فساد که موجبات جریحه دار شدن باورهای اعتقادی مردم را فراهم می آورد، نسبت به پیگیری و برخورد با افراد و گروه هایی که به این بهانه با دامن زدن به شایعات و دروغ پراکنی، حقوق افراد را تضیع و مردم را نسبت به کشور و انقلاب بدبین می کنند، اقدام لازم را انجام دهند.

به گزارش ایرنا،برخی رسانه ها در فضای مجازی با ادعاهایی مبنی بر زمین‌خواری در لواسان و مناطق اطراف آن بدون ارائه اسناد دقیق اقدام به طرح نام برخی افراد در این خصوص کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.