پرش به محتوای اصلی

دعوت جمشید مشایخی برای شرکت در انتخابات

کد خبر 14710
88

جمشید مشایخی که با بهبود وضعیتش فردا از بیمارستان مرخص می‌شود، از مردم برای شرکت در انتخابات دعوت کرد.

این بازیگر پیشکسوت لحظاتی پیش گفت: خدا را شکر وضعیتم بسیار بهتر شده است و جای نگرانی وجود ندارد. به گفته پزشک معالجم فردا (شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه) از بیمارستان مرخص می‌شوم.

مشایخی با تشکر از پرسنل بیمارستانی که در آن بستری است ادامه داد: طی یک هفته‌ای که در بیمارستان بستری بودم بسیار پیگیری کردند؛ سینماگران و مردم با وجود این‌که ممنوع‌الملاقات بودم اما بسیار جویای احوالم بودند.

این بازیگر که خود را آماده دیدن آخرین مناظره کاندیداهای ریاست‌جمهوری از تلویزیون می‌کرد، از عموم مردم دعوت کرد تا حضور پررنگی در انتخابات داشته باشند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.