پرش به محتوای اصلی

دعوت از شهردار تهران برای حضور در ایستگاه متروی بدون پله برقی

کد خبر 565166
11

یک عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نصب به عدم نصب آسانسور و پله برقی در ایستگاه مترو شادمان گلایه کرد و از شهردار تهران خواست در سه شنبه بدون خودرو در این ایستگاه حضور یابد.

حجت نظری صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود با بیان این که در آستانه سالگرد حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایرانی و شهادت جمعی از هموطنان که بیش از ۶۰ نفر آنها کودکان بودند، شاهدیم که پهپاد آمریکایی مورد هدف نیروهای سپاه قرار گرفت، گفت: این در حالی است که نیروهای سپاه در اقدامی جوانمردانه از شلیک به هواپیمای جاسوسی آمریکا که ۳۵ سرنشین داشت، خودداری کرد.

وی با اشاره به اینکه آمریکا به فرمانده ناو حمله کننده به هواپیمای ایرانی مدال افتخار داد،اظهارکرد: لازم است که یادبودی از جان باختگان این حمله آمریکایی ساخته شود.

به گزارش ایسنا، نظری ضمن تشکر از شهرداری تهران بابت نصب پله برقی مقابل داروخانه ۱۳ آبان گفت: سال گذشته تذکری در خصوص وضعیت نامناسب ایستگاه شادمان دادم و شهردار تهران قول داد که در مورد نصب آسانسور در هر دو مسیر اقدام کند اما تاکنون اقدامی رخ نداده است.

وی در پایان اظهارکرد: از شهردار تهران دعوت می‌شود در یک سه شنبه بدون خودروی از ایستگاه شادمان استفاده کند تا در جریان مشکل تردد مسافران قرار گیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.