پرش به محتوای اصلی

دستور وزیر کار درباره حقوق و دستمزد کارگران

کد خبر 1023616
وزیر کار حقوق و دستمزد کارگران

وزیر کار همیشه دغدغه کارگران دارد و به تمام زیرمجموعه‌های دولتی و بخش خصوصی دستور داده که حق ندارید یک روز حقوق کارگر به تعویق بیندازید و در جایی دیگر هزینه کنید.

علی‌حسین رعیتی‌فر معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ‌در مانور سراسری بازرسی از کارگاه‌های پرخطر و بازدید از معدن پیشرو معادن سوادکوه با بیان اینکه در معادن فعال کشور مانور ایمنی انجام می‌شود، اظهار داشت: در ۱۰ استان کشور که دارای معادن فعال هستند با هدف ارتقاء ایمنی و کاهش حوادث ناشی از کار این مانور انجام می‌شود؛ همچنین در ۱۰ استان که کارهای پر خطر و ساختمانی انجام می‌شود نیز این مانور را داریم.

وی با توجه به حوادث ناشی از کار افزود: سالانه حدود ۷۰۰ نفر از حوادث ناشی از کار جان خود را از دست می‌دهند که ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه کار و تولید کشور است.

وی تصریح کرد: تلاش داریم با کمک بازرسین کار و مسئولان HSE ایمنی واحدهای تولیدی، کمیته‌های حفاظتی و فنی واحدهای تولیدی را ارتقاء دهیم‌.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درم ورد بازدید از معدن پیشرو معادن سوادکوه، اظهار داشت: امروز در این معدن سختی کار را دیدیم‌، کار در حوزه معدن سخت است و باید حق و حقوق کارگران رعایت شود.‌ وظیفه حفاظت و صیانت از نیروی کار بر عهده وزارت ما است.

این مسئول یادآور شد: ما امسال به کنوانسیون ۱۵۵ سازمان جهانی کار پیوستیم و در حوزه ایمنی و بهداشت کار همه دستگاه‌ها به نوعی باید دخیل باشند.

معاون وزیر کار همچنین در گفت وگویی که با برخی کارگران معدن داشت، گفت: وزیر کار همیشه دغدغه کارگران دارد و به تمام زیرمجموعه‌های دولتی و بخش خصوصی دستور داده که حق ندارید یک روز حقوق کارگر به تعویق بیندازید و در جایی دیگر هزینه کنید.

 تسنیم

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.