پرش به محتوای اصلی

درگیری ۲ دانش آموز در شیراز قربانی گرفت

کد خبر 464576
37

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس گفت: درگیری دو دانش آموز دبیرستانی در محوطه بیرون از مدرسه در شیراز یک کشته برجای گذاشت‌.

‌سرهنگ کاووس محمدی در گفت و گو با ایسنا، افزود: ساعت ۸ صبح امروز چهارشنبه(١٩ دی) تعدادی از دانش‌آموزان در خارج از دبیرستان ارسنجانی شیراز واقع در ۳۵ متری مقعر شیراز با یکدیگر درگیر شدند که یکی از دانش آموزان به ضرب چاقو کشته شد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس با بیان اینکه در این ارتباط سه دانش آموز دستگیر شدند، یادآور شد که علت و موضوع این حادثه توسط کارشناسان در دست بررسی است‌.

به گزارش ایسنا این حادثه صبح امروز چهارشنبه در حد فاصل میدان 12 فروردین و چهارراه مقر در جنوب شیراز حادث شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.