پرش به محتوای اصلی

دردسر میلیون دلاری مهاجم پرسپولیس

کد خبر 999268
پریرا
یکی از ضعیف‌ترین بازیکنان پرسپولیس در ماه‌های پایانی فصلی که این تیم دبل کرد بدون شک لئاندرو پریرا مهاجم برزیلی بود.

پس از جدایی ناگهانی یورگن لوکادیا پیش از دربی رفت لیگ برتر، یحیی گل‌محمدی مهاجم برزیلی خرید به این امید که بتواند جای خالی ستاره گلزن هلندی را پُر کند.

پریرا با اخراج در بازی برابر سپاهان در لیگ برتر، نزدیک بود قهرمانی را از پرسپولیس بگیرد و پس از آن از چشم یحیی گل محمدی و هواداران این تیم افتاد. با این وجود در جام حذفی مقابل سپاهان عملکرد خوبی داشت و بازیکن تأثیرگذاری بود که این عملکرد هم ادامه‌دار نشد.

با این حال لئاندرو پریرا یک فصل دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد و ارزش مالی این قرارداد نیز حدود یک میلیون دلار است که باید به این بازیکن پرداخت شود!

برهمین اساس لئاندرو پریرا علاقه‌ای به توافق برای فسخ قراردادش نداشته و این موضوع را از طریق مدیربرنامه‌هایش به گوش مسئولان باشگاه پرسپولیس رسانده است. پرسپولیس نیز چاره‌ای ندارد مگر آن که یک فصل دیگر این مهاجم گل نزن را تحمل کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.