پرش به محتوای اصلی

دختری که اسیر یک هوس شیطانی شد

کد خبر 155626
53

مدرس موسیقی که هنگام تعلیم به دختر هنرجو، او را هدف تعرض قرارداده بود صبح دیروز زمانی که برای محاکمه در برابر قضات شعبه چهارم دادگاه کیفری ایستاد ناگهان با رضایت دخترجوان روبه‌رو شد.

شاکی به دادرسان دادگاه گفت: من فقط به خاطر ترس از آبرویم رضایت می دهم چون هیچ کدام از افراد خانواده‌ام از این ماجرا اطلاع ندارند.

رسیدگی به این واقعه مرداد امسال و در پی شکایت دختر هنرجو آغاز شد که سراسیمه خود را به یکی ازکلانتری‌های شهرستان شهریار رساند و علیه مدرس موسیقی شکایت کرد.«المیرا»ی 24ساله به پلیس گفت: «چند ماهی بود که برای آموزش گیتار به کلاسی در باغی واقع در شهریار می‌رفتم،اما یک روز که من و استاد تنها بودیم، در هنگام آموزش ناگهان اوبه طرفم هجوم آورد وبدون توجه به التماس هایم به من تعرض کرد.»

پس ازشکایت دختر جوان مدرس موسیقی دستگیر شد تا اینکه صبح دیروز شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی عبداللهی و با حضور قاضی واعظی – مستشار دادگاه – برای محاکمه‌اش تشکیل جلسه داد. در آغاز جلسه المیرا با گریه گفت: «از آن روز سیاه تا کنون آرامش روحی و روانی ندارم و روزها و شب هایم با کابوس‌ سپری می‌شود که این مرد شیطان صفت سرم آورد. از این ماجرا هیچ یک از اعضای خانواده‌ام خبر ندارند و برای اینکه آبروریزی نشود مجبورم رضایت دهم، اما باور کنید از سر اجبار است که چنین تصمیمی گرفته‌ام ولی تا آخرعمراین شیطان صفت را که زندگی‌ام را تباه کرد نمی‌بخشم.»

سپس متهم در برابر دادرسان ایستاد و درحالی‌ که اتهامش را قبول داشت گفت «هیچ حرفی برای گفتن ندارم،اما می‌دانم که اشتباه بزرگی کرده‌ام و تا آخرعمرشرمنده المیرا هستم. او و خانواده‌اش به من اعتماد کرده بودند اما من از اعتمادشان سوء‌استفاده کردم، حالا هم بشدت پشیمانم.»

پس ازپایان دفاعیات متهم، قضات وارد شور شدند تا درباره او حکم صادر کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.