پرش به محتوای اصلی

خودداری کرملین از پاسخ درباره ایجاد پایگاه نظامی روسیه در سودان

دوشنبه ۶ آذر ۱۳۹۶ ۱۵:۵۵
کد خبر 159076
83

سخنگوی کرملین توضیحی درباره تاسیس پایگاه نظامی روسیه در سودان نداد.

به گزارش بازتاب از ریانووستی، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در پاسخ به خبرنگاران درباره توافق تاسیس پایگاه نظامی روسیه در سودان گفت: «این موضوع بدون نظر است!»
پیشتر عمر البشیر، رئیس جمهور سودان به خبرگزاری ریا نووستی گفته بود که در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و سرگئی شویگو، وزیر دفاع این کشور، در مورد ایجاد پایگاه نظامی در دریای سرخ بحث و تبادل نظر کرده است.
همچنین ویکتور بوندارف، مسئول کمیته شورای فدراسیون دفاع و امنیت روسیه نیز دراین باره گفته است: تقویت موقعیت روسیه در منطقه از دیدگاه ژئوپلیتیکی برای ما مهم است و سودان می‌تواند یکی از واسطه‌های اصلی در تعامل سازنده روسیه با جهان اسلام باشد.
به عقیده وی موفقیت نیروی هوایی روسیه در سوریه به منبع امیدی برای بسیاری از کشورها که از طرف آمریکا احساس تهدید می‌کنند، تبدیل شده است و از این جهت عمر البشیر، رئیس جمهور سودان این درخواست را کرده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.