پرش به محتوای اصلی

خشم فعالان ضد صهیونیستی از سفر یک هیأت مغربی به اراضی اشغالی

کد خبر 306449
21

سفر یک هیأت مغربی به اراضی اشغالی برای مشارکت در یک نشست مربوط به زنان، خشم فعالان ضد اسرائیلی مغربی را برانگیخته و این هیأت را مزدور توصیف کرده اند.

به گزارش بازتاب به نقل از الخلیج الجدید، سفر یک هیأت مغربی (مراکشی) به اراضی اشغالی خشم فعالان ضد عادی سازی روابط با اسرائیل را برانگیخت.

دیدبان مغربی در مخالفت با عادی سازی روابط با اسرائیل این اقدام را مزدورانه توصیف و در بیانیه خود اعلام کرد: سربازان پروپاگاندای صهیونیستی و حامیان عادی سازی روابط با اسرائیل به مزدوران ارتش و وزارت خارجه رژیم صهیونیستی تبدیل شده اند.

روز یکشنبه گذشته هیأتی از چندین زن مغربی برای مشارکت در نشست مربوط به امور زنان در اسرائیل راهی اراضی اشغالی شده اند. این در حالی است که اخیرا نیز هیأت ۱۱ نفره دیگری راهی اراضی اشغالی شده بود که وزارت خارجه اسرائیل در صفحه رسمی خود تصاویر آنها را منتشر کرده بود.

در ماه مارس گذشته نیز ۹ جودوکار اسرائیلی برای مشارکت در مسابقات جهانی جودو راهی مغرب شده بودند که شماری از فعالان ضد اسرائیلی در مراکش از نواخته شدن سرود ملی اسرائیل در کشورشان ابراز انزجار کرده بودند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.