پرش به محتوای اصلی

خرید میلیون دلاری تابلوی پیکاسو به دست تاجر ایرانی

کد خبر 1115949
تابلوی پیکاسو تاجر ایرانی

یک زن ایرانی ساکن دبی که پیشتر به دلیل خرید پرده خانه کعبه توجه رسانه‌ها را جلب کرده بود، این‌بار یکی از آثار مشهور پابلو پیکاسو را خریداری کرده است.

سمیه نور یا سمیه نوروزی، تاجر ایرانی است که در سال‌های اخیر تلاش کرده تا نام خود را به عنوان یک زن موفق و ثروتمند در دنیای هنر مطرح کند.

او علاوه بر فعالیت‌های هنری، یک برند لباس نیز در امارات راه‌اندازی کرده و اخیراً پس از حضور در جشنواره بین‌المللی مد و هنر دوبی، جایزه «کارناوال فشن دبی ۲۰۲۴» را به‌دست آورد.

سمیه نور یک گالری هنری در دبی نیز تأسیس کرده است و با اضافه کردن یکی از آثار مشهور پیکاسو به کلکسیون خود، قصد دارد توجه بیشتری به گالری خود جلب کند.

تابلویی که سمیه نور خریداری کرده، یکی از آثار مجموعه معروف «گاو نر» پیکاسو است که در حدود سال ۱۹۵۸ خلق شده است.

او مبلغی که برای خرید این اثر پرداخت کرده را اعلام نکرده، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که این تابلو قیمت میلیون دلاری داشته است.

در سال ۱۳۹۹، سمیه نور موفق شد بخشی از پرده خانه کعبه را در یک مزایده خریداری کند. به گفته خودش، این مزایده تنها بین سران کشورهای مختلف و اشراف عرب برگزار می‌شود.

پرده خانه خدا طبق سنت هرساله تعویض می‌شود و هر بار یک مزایده برای فروش آن انجام می‌گیرد. این پرده بیش از ۱۴ متر طول دارد و در ساخت آن حدود ۷۰۰ کیلوگرم حریر و طلا و نقره استفاده شده است.

یک بار هم، سازمانی به نام «انجمن زیبایی جهان»، سمیه نور را به عنوان شیک‌ترین تاجر امارات انتخاب کرد.

سال گذشته همچنین اعلام شد که سمیه نور داور مرحله نهایی «زن شایسته امارات» بوده است.

سمیه نور در امارات و در یک خانواده ثروتمند ایرانی به دنیا آمده و کار خود را با سرمایه‌گذاری در بخش املاک آغاز کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.