پرش به محتوای اصلی

خروج اضطراری یائیر نتانیاهو از فلوریدا / تهدید فوری وجود داشت

کد خبر 1226184
یائیر نتانیاهو فلوریدا

سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) خبر انتقال و فراری دادن یائیر نتانیاهو، پسر بنیامین نتانیاهو، از ایالات متحده را به دلیل «ملاحظات امنیتی» تأیید کرد.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از شین بت (آژانس امنیت داخلی این رژیم) گزارش داد که یائیر نتانیاهو پس از آنچه که این آژانس «تهدید قابل‌توجه و فوری» برای جان وی توصیف کرد، فوراً از فلوریدا به سرزمین‌های اشغالی بازگردانده شد.

بر اساس این گزارش، شین بت این تهدید را ارزیابی کرده و تصمیم گرفته است که یائیر نتانیاهو باید به سرعت با هماهنگی تیم امنیتی‌اش به اسرائیل بازگردانده شود.

کانال ۱۲ همچنین گزارش داد که نیروهای شین بت که در نیویورک با اسحاق هرتزوگ، رئیس‌رژیم صهیونیستی بودند، برای کمک به انجام این عملیات به میامی اعزام شدند.

پیش از این، نیوزمکس گزارش داده بود که یائیر نتانیاهو، پسر ۳۵ ساله بنیامین نتانیاهو، پس از اطلاع مقام‌های اسرائیلی از یک عملیات برای کشتن او در ایالت فلوریدا، به‌سرعت از آمریکا خارج و به اسرائیل بازگردانده شد.

یک منبع در پلیس فدرال آمریکا که از این موضوع اطلاع داشته، مدعی شده است که سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل در دسامبر سال گذشته از این طرح مطلع شدند و مقام‌های آمریکایی را در جریان قرار دادند.

به گزارش تسنیم، یائیر که همواره تحت حفاظت امنیتی اسرائیل قرار دارد، پس از اطلاع از تهدید، به او گفته شد فوراً فلوریدا را ترک کند. او بدون برداشتن وسایل شخصی خود آمریکا را ترک کرد و به اسرائیل بازگشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.