پرش به محتوای اصلی

خدمت رسانی به بیش از ١٣ هزار زائر در پایگاه درمانی بین راهی هلال احمر

کد خبر 402595
14

مسئول پایگاه درمانی بین راهی مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر عمود ۱۰۹۲ از مراجعه بیش از ۱۳ هزار زائر اربعین در هفت روز گذشته به این پایگاه اشاره کرد.

محمد فروغی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در هفته نخست استقرار تیم پزشکی هلال احمر در این پایگاه، بیش از ۱۳ هزار و ۶۵۰ زائر برای دریافت خدمات درمانی مراجعه کردند.

وی با اشاره به استقرار این پایگاه در بین راه نجف به کربلا در عمود ١٠٩٢ افزود: تا کنون بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر برای تزریقات، ٢٥٦ نفر سرم تراپی و بیش از ۲۰۰۰ نفر برای انجام تست فشارخون و قندخون به این مرکز مراجعه کردند.

فروغی به ارائه سایر خدمات پرستاری اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۴۰۰ نفر پانسمان و بانداژ شدند و از ٧١ نفر نوار قلب گرفته شد.

لازم به ذکر است، تا کنون ۱۱ مصدوم و بیمار با تشخیص پزشکان این پایگاه درمانی به بیمارستان الحسین واقع در کربلا اعزام شده‌اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.