پرش به محتوای اصلی

خانه ارزان شد اما اجاره پایین نیامد

کد خبر 591031
41

رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرج گفت: مردم برای خرید فروش ملک عجله‌ای نکنند.

محمد قمی در گفت و گو با ایسنا‌ از کاهش قیمت مسکن خبر داد وگفت: قیمت ملک نسبت به دو یا سه ماه اخیر ۳۰ درصد کاهش داشته است اما قیمت رهن و اجاره تغییری نکرده است.

وی در خصوص علت این کاهش قیمت گفت: علت این کاهش قیمت رکود موجود در بازار است که باعث شده ‌قیمت خرید و فروش ملک کمی کاهش پیدا کند.

قمی افزود: البته احتمالاً رهن و اجاره مسکن بعد از شهریور ماه کاهش پیدا کند، این روالی هرساله است که بعد از به اتمام رسیدن فصل جابه جایی مستاجران شاهد کاهش قیمت جزیی در این بخش هستیم.

رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرج در ادامه اظهار کرد: مردم برای خرید و فروش ملک عجله‌ای نداشته باشند و با صبر و حوصله و مشورت با افراد خبره نسبت به خرید و فروش اقدام کنند تا ضرر مالی نبینند.

وی در پایان در خصوص قیمت گذاری منطقه‌ای برای مشخص شدن قیمت واقعی اجاره ملک گفت: این طرح هنوز در مجلس است و تصمیم قطعی برای آن گرفته نشده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.