پرش به محتوای اصلی

خانم مدیر اخراجی، از همکارش انتقام گرفت

کد خبر 175264
35

زن جوان وقتی از مدرسه و محل کارش اخراج شد، مطالب غیراخلاقی درباره یکی از همکاران سابق خود را به همراه تصاویرساختگی از وی درفضای مجازی منتشرکرد.

کارمند جوان که با اطلاع از موضوع عصبانی شده بود ضمن مراجعه به پلیس فتا شکایتی را در این باره تنظیم کرد و خواستار پیگیری شد.

مأموران پلیس «فتا»ی مازندران با توجه به اطلاعاتی که از کارمند اخراجی در اختیارشان قرار داده شده بود به ردزنی متهم پرداختند.تا این‌که مشخص شد وی از همکاران سابق شاکی پرونده بوده و در گذشته به عنوان مدیر همین مدرسه کار می‌کرد.

وی که پس ازدستگیری لب به اعتراف گشوده بود انگیزه خود را انتقامجویی اعلام کرد وگفت: از وقتی کارم را از دست دادم تصور کردم همکارسابقم- شاکی- باعث اخراجم شده و به همین دلیل تصمیم گرفتم تا با این روش از او انتقام بگیرم.

این زن که متهم به انتشار مطالب کذب و غیراخلاقی در شبکه‌های اجتماعی است اعتراف کرد انتشار مطالب غیراخلاقی علیه کارمند سابقش در شبکه‌های اجتماعی و درج شماره تلفن شاکی زیر این مطالب به قصد انتقام و بی‌آبرو کردن وی در بین دوستان و خانواده بود.

به گفته سرهنگ محمدنژاد- رئیس پلیس فتای مازندران- مرتکبان این قبیل جرائم به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر ۲ مجازات محکوم می‌شوند.

منبع:روزنامه ایران

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.