پرش به محتوای اصلی

حکم وزیر برای مدیر اداره هنرهای نمایشی

کد خبر 246596
22

با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرام کرمی مدیرکل اداره هنرهای نمایشی شد و مدیر پیشین این اداره به خبرگزاری جمهوری اسلامی رفت.

خبرگزاری ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: در حکم سیدعباس صالحی – وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی – خطاب به شهرام کرمی آمده است:

«نظر به شایسـتگی و تجربیات ارزنده جناب عالی در فعالیت‌های فرهنگی و هنری بنا به پیشـنهاد معاون امورهنری به موجب این حکم به سمت «مدیرکل هنرهای نمایشی» منصوب می‌شوید.

امید می‌رود با استعانت از خداوند متعـال ‌و بهره گیری ازتخصص و توان کارشناسی هنرمندان تئاتر و ظرفیت‌های‌ موجود، نسبت‌ به‌ ارتقـای کیفی تئاتر ،حل مسائل و مشکلات اساسی تئاتر استانها، فعال سازی استعدادهای نمایشی کشور، توسعه حمایت های مادی و معنوی از این هنر بنیادین و گسـترش فضاهای کالبدی و فیزیکی، متناسب با رعایت قانون و اعتدال گرایی، گام‌های مفید و مؤثری بردارید.»

پیش از این مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که هم اکنون در حکمی از سوی سیدضیاء هاشمی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران شده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.