پرش به محتوای اصلی

حمید استیلی: امیدوارم روند خوب‌مان را تا انتخابی المپیک حفظ کنیم

کد خبر 450082
89

حمید استیلی، مدیر تیم فوتبال امید کشورمان ابراز امیدواری کرد، روند خوب این تیم تا بازی‌های انتخابی المپیک ۲۰۲۰ حفظ شود.

حمید استیلی، مدیر تیم فوتبال امید کشورمان درباره شرایط شاگردان زلاتکو کرانچار اظهار داشت: از زمانی که بچه‌ها را به اردو دعوت کردیم دو بازی تدارکاتی در کیش با سوریه انجام دادیم که فوق‌العاده برای ما حائز اهمیت بود و نتایج خیلی خوبی را برای ما به دنبال داشت.

وی ادامه داد: الان هم بچه‌ها یک روز در آکادمی و اردو بودند و امروز عازم قطر هستیم تا بعد از آن به اردن برویم. ان‌شاءالله بتوانیم یک بازی خوب هم با اردن برگزار کنیم. در قرعه‌کشی اردن در سید اول بود و ما در سید دوم. امیدوارم که یک بازی خوب مقابل اردن انجام دهیم، قطعاً دستآورد این بازی برای کادرفنی تیم مفید است.

مدیر تیم فوتبال کشورمان همچنین خاطر نشان کرد: ما بعد از بازی‌های آسیایی جاکارتا، سه بازی تدارکاتی با عمان و سوریه برگزار کردیم و توانستیم هر سه بازی را هم ببریم. ما در این دیدارها هفت گل زدیم و دو گل خوردیم و شرایط‌مان خیلی خوب بوده است. ان‌شاءالله تا بازی‌های انتخابی المپیک این روند را حفظ کنیم.

استیلی در خاتمه بیان کرد: در این مدت بچه‌ها خیلی خوب توانستند با کادرفنی هماهنگ شوند و قطعاً این هماهنگی‌ها به ما کمک می‌کند، چون دیگر در بازی‌های مقدماتی المپیک نباید اشتباه کنیم و اشتباهات‌مان را در همین بازی‌های تدارکاتی باید انجام دهیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.