پرش به محتوای اصلی

حمله نانسی پلوسی به ترامپ؛ جان ما و سربازان آمریکا را به خطر انداختی

کد خبر 471191
64

رییس مجلس نمایندگان آمریکا به تندی از ترامپ انتقاد کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، نانسی پلوسی که به خاطر دستور ترامپ نتوانست با هواپیمای نظامی به افغانستان سفر کند به او حمله‌ور شد و گفت: ترامپ با این کار جان نمایندگان آمریکا و سربازان ما را به خطر انداخت.

این در حالی است که ترامپ و کنگره بر سر بودجه ۵ میلیاردی ساخت دیوار حائل در مرز آمریکا و مکزیک اختلاف دارند و این اختلاف باعث تعطیلی دولت آمریکا شده به طوریکه هزاران کارمند فدرال هیچ دریافتی از دولت ندارند. ترامپ هم گفته چون دولت تعطیل است کسی حق ندارد از امکانات دولتی برای سفرهای خارجی استفاده کند.

دفتر خانم پلوسی با انتقاد شدید از ترامپ گفت: رییس جمهور در این مورد – سفرهای خارجی نمایندگان- بعنوان یک بازیگر بد عمل کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.