پرش به محتوای اصلی

حمله ملخ ها به ایران؛ 2 هفته دیگر!

کد خبر 897475
حمله ملخ ها به ایران؛ 2 هفته دیگر!

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: هم‌اکنون جمعیت ملخ صحرایی در جنوب شبه‌جزیره عربستان و بخشی از شرق آفریقاست که پیش‌بینی می‌شود طی ۲ هفته آتی جمعیت ملخ وارد کشور شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: با وقوع بادهای نسبتا شدید،جمعیت ملخ شبه جزیره عربستان وارد کشور می شود.

سعید معین گفت: عدم قطعیت در هر مرحله از حمله ملخ صحرایی وجود دارد چرا که یکسال جمعیت ملخ تا عمان آمد و تنها به سبب عدم باد موافق وارد ایران نشد.

برآوردها حاکی از آن است که مبارزه علیه ملخ صحرایی در استان های جنوبی به ۸۰ هزار هکتار برسد.

بهمن سال ۹۷ نخستین بار حمله ملخ بعد از گذشت ۵۰ سال به کشور انجام شد که به رغم پیش بینی‌های خسارت جدی به محصولات کشاورزی، اما با سم پاشی مشکلی در این خصوص نداشتیم.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: گرچه قرار بود ۴۰ میلیارد تومان باقی مانده اعتبار مبارزه با ملخ صحرایی در اسفند تخصیص یابد، اما در اواخر اسفند تنها ۱۵ میلیارد تومان بصورت هزینه ای واریز شده است.
رئیس سازمان حفظ نباتات پیش از این گفته بود که با توجه به شرایط جوی و احتمال یورش ملخ ها از اواسط فروردین به استان های جنوبی تخصیص اعتبارات باید بصورت کامل انجام شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.