پرش به محتوای اصلی

حملات لفظی مقامات قطر و عربستان به یکدیگر

کد خبر 238728
25

«جوعان بن حمد آل ثانی» برادر امیر قطر و رییس کمیته ملی المپیک این کشور در پاسخ به اهانت ‘محمدبن سلمان’ ولیعهد عربستان به مردم قطر ، وی را به ابوجهل تشبیه کرد.
در ادامه حملات لفظی مقامات دو کشور ، جوعان در توئیتی نوشت: افرادی که مسائل را با حجم و عدد مقایسه می کنند، کم عقل هستند و در نهایت شکست خواهند خورد.

وی افزود: قریش زمانی در جنگ بدر شکست خورد که از تحلیل ابوجهل که از کیفیت سپاه اسلام غافل بود، تبعیت کرد.

به گزارش ایرنا ‘محمدبن سلمان’ ولیعهد عربستان سعودی در حاشیه سفرش به قاهره در نشست با خبرنگاران اعلام کرد: بحران قطر مسأله‌ای بسیار کوچک است که فکر وی را مشغول نمی کند.

وی در اظهارات خود با کم اهمیت خواندن اختلافات با قطر اعلام کرد: اهمیتی به آن نمی دهم. شمار ساکنان قطر به اندازه [ساکنان] یک خیابان مصر هم نیست و هر وزیری در دولت سعودی قادر است بحران قطر را حل و فصل کند.

ولیعهد عربستان در ادامه سخنانش سرمایه‌گذاری‌های کشورش را در آمریکا در حدود 800 میلیارد دلار و 4 برابر درآمد قطر برآورد کرد و گفت: عربستان بزودی نشست شورای همکاری خلیج فارس را ترتیب خواهد داد و مسأله مشارکت قطر و غیاب این کشور در نشست کشورهای حاشیه خلیج فارس برای ما اهمیتی نخواهد داشت.

عربستان، امارات ، بحرین و مصر 5 ژوئن 2017 ( 15 خرداد 96 ) با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم روابط خود با این کشور را قطع کردند و مرزهای زمینی ، هوایی و دریایی با قطر را هم بستند.

قطر طی 9 ماه گذشته با رد اتهامات وارده اعلام کرده است: تحریم کنندگان هیچ سند قابل اعتنایی درخصوص اتهام خود ندارند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.