پرش به محتوای اصلی

حماس: در حال بررسی پیشنهاد آتش بس هستیم

کد خبر 1151930
حماس

حماس اعلام کرد در حال بررسی پیشنهاد آتش بسی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آنها را پیشنهاد «نهایی» خوانده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، حماس روز چهارشنبه اعلام کرد که در حال انجام رایزنی‌هایی برای بررسی پیشنهاد آتش‌بس غزه است که توسط میانجیگران ارائه شده است.

ترامپ روز سه‌شنبه پس از دیداری «طولانی و سازنده» بین نمایندگان آمریکا و مقام‌های رژیم صهیونیستی، مدعی شد که اسرائیل با شرایط لازم برای نهایی کردن آتش‌بس 60 روزه با حماس موافقت کرده است.

این گروه فلسطینی در بیانیه‌ای اعلام کرد که با حس مسئولیت‌پذیری بالا عمل می‌کند و در حال رایزنی در مورد پیشنهادهای میانجیگران برای دستیابی به توافقی است.

اما حماس تاکید کرده است که این توافق باید پایان تجاوز اسرائیل، عقب‌نشینی نیروهای صهیونیستی و ارسال کمک‌های بشردوستانه فوری به نوار غزه را تضمین کند.

این جنبش اعلام کرد: میانجیگران تلاش‌های فشرده‌ای را برای برطرف کردن شکاف بین طرفین، دستیابی به یک توافق بر سر چارچوب‌ها و آغاز دور جدیدی از مذاکرات جدی انجام می‌دهند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در اولین اظهارات عمومی خود پس از صحبت‌های ترامپ، ادعا کرد: حماسی وجود نخواهد داشت. حماسستانی وجود نخواهد داشت. ما به آن زمان باز نخواهیم گشت. دیگر تمام شده است.

بیانیه‌های دو طرف، تاکید بر مواضع دیرینه آنها دارد و سرنخی در مورد اینکه آیا توافقی حاصل خواهد شد، وجود ندارد.

هرچند فشار عمومی فزاینده‌ای بر نتانیاهو برای دستیابی به آتش‌بس دائمی در غزه و پایان دادن به جنگ تقریباً دو ساله وجود دارد. اما آتش بس دائمی به شدت با مخالفت اعضای تندرو ائتلاف حاکم راست‌گرای او مواجه شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.