پرش به محتوای اصلی

حفاری بیش از 1870 متر تونل برای توسعه خط 6 مترو

کد خبر 609149
54

مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه گفت: بیش از 1870 متر تونل برای توسعه خط 6 مترو طی دو سال گذشته حفاری شده است.

علی امام با بیان اینکه توسعه جنوبی خط 6 مترو به طول 6 کیلومتر از دولت آباد تا شهر ری و به طور دقیق ضلع شرقی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) در دستور کار قرار دارد، بیان داشت: طی 23 ماه گذشته بیش از 1870 متر تونل در این بخش حفاری شده است که در صورت تأمین منابع مالی توانایی لازم از نظر نیروی انسانی، تجهیزات و مصالح تا بهار سال آینده نیز بیش از 3 هزار متر تونل را نیز حفاری کنیم.

وی با اشاره به اینکه این بخش شامل چهار ایستگاه می‌شود، گفت: این ایستگاه ها از نظر ساختمانی و فیزیکی بیش از 40 درصد پیشرفت دارد.

مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) بیان داشت: در صورت تزریق بودجه نقدی، می‌توان سرعت حفاری را نیز افزایش داد.

به گزارش فارس،امام با اشاره به اینکه این میزان از حفاری صورت گرفته در بخش جنوبی خط 6 مترو به روش مکانیزه و با دستگاه TBM بوده است، افزود: استفاده از این دستگاه در حفاری منجر به کم شدن هزینه ساخت نسبت به روش‌های قدیمی شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.