پرش به محتوای اصلی

حضور ۱۲ خواننده در یک سریال نمایش خانگی

کد خبر 272330
45

سریال نمایش خانگی «رقص روی شیشه» با حضور و اجرای ۱۲ خواننده پاپ کشور تولید می‌شود.

مهدی گلستانه تهیه کننده سریال عاشقانه، این بار پر خواننده ترین سریال شبکه نمایش خانگی با عنوان «رقص روی شیشه» را کارگردانی می کند.

بر اساس اعلام مدیر هنری بخش موسیقی این مجموعه، قرار است 12خواننده و یا حتی بیشتر، در این سریال حضور داشته باشند و هرکدام قطعه هایی جدید برای سریال بخوانند.

گلستانه کارگردان و پیمان جعفری تهیه کننده این سریال هستند که پس از پایان فیلمبرداری در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد.

از جمله خوانندگانی که حضورشان در این مجموعه قطعی شده می توان به رضا صادقی، بابک جهانبخش، محمد علیزاده، مهدی مقدم، مهدی یغمایی، محمد زندوکیلی، رضا بهرام، انوشیران تقوی، فرزاد فرزین و گروه هوروش بند اشاره کرد.

این سریال حداقل در 26 قسمت برای شبکه نمایش خانگی تولید می شود که لوکیشن اصلی آن در تهران است اما بخشی از آن در خارج کشور و بخش کوتاهی هم در شمال یا جنوب کشور فیلمبرداری خواهد شد.

به گزارش ایرنا»:«رقص روی شیشه» که به لحاظ تعداد کاراکتر با «عاشقانه» تفاوتهای اساسی دارد، یک ملودرام اجتماعی در مذمت مهاجرت و ستایش خانواده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.