پرش به محتوای اصلی

حضور آمریکا در سوریه از ابتدا نامشروع بوده است

کد خبر 451020
90

وزیر خارجه ایران در گفت‌وگو با المیادین درباره موضوعات مختلف از جمله خروج نیروهای آمریکایی از سوریه به موضع گیری پرداخت.

به گزارش مهر، محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در گفت‌وگو با المیادین اعلام کرد: حضور آمریکا در سوریه از ابتدا هم قانونی نبوده است. ما از طرح های آمریکا در سوریه اطلاع نداریم تا موضع مشخصی اعلام کنیم.

وی افزود: آمریکا اصلا با داعش نجنگیده است و حضورش به نفع ملت سوریه یا معارضان حکومت نبوده است.

ظریف گفت: نگرانی ترکیه از عملیات تروریستی را درک می کنیم. هرگونه اقدام نظامی باید با هماهنگی دولت سوریه باشد. ما همواره به دوستان ترکیه ای گفته ایم که عملیات نظامی بدون موافقت دمشق به حل بحران کمکی نمی کند.

وزیر خارجه ایران بیان کرد: سعودی ها دهها میلیارد دلار در یمن هزینه کردند اما چه به دست آوردند؟

وی افزود: ایران آماده است که امنیت منطقه مشترک باشد و برخی از ما علیه برخی دیگر نباشیم.

ظریف گفت: اروپایی ها در پایبندی به التزامات خود درباره برجام تعلل می کنند و ما منتظر گامهای عملی از سوی آنها هستیم. ما گزینه هایی پس از خروج آمریکا از برجام داریم که در زمانی که منافع ملی اقتضا کند از آنها استفاده می کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.