پرش به محتوای اصلی

حرف‌های صریح فرخ‌نژاد درباره‌ی «اکسیدان» و حاشیه‌هایش

کد خبر 56819
51

حمید فرخ‌نژاد گفت:«فیلم«اکسیدان»علی رغم اینکه از هفت خوان کسب مجوز گذشته،مورد بی‌مهری یک عده قرار گرفته است،کسانی که برای خودشان حکومت‌های مستقل تشکیل داده‌اند و هر کاری دلشان بخواهد انجام می‌دهند.»

به گزارش بازتاب به نقل از روابط عمومی فیلم«اکسیدان»،شامگاه گذشته 25 تیر ماه اکران مردمی این فیلم سینمایی با حضور حمید فرخ نژاد،امیر جعفری و حامد محمدی نویسنده و کارگردان در سینمای اریکه ایرانیان برگزار شد.

پیش از اغاز نمایش فیلم حمید فرخ‌نژاد در صحبت‌های کوتاهی خطاب به حاضران گفت:«از توجه شما به سینمای ایران تشکر می‌کنم.فیلم«اکسیدان»علی رغم اینکه از هفت خوان کسب مجوز گذشته،مورد بی‌مهری یک عده قرار گرفته است،کسانی که برای خودشان حکومت‌های مستقل تشکیل داده‌اند و هر کاری دلشان بخواهد انجام می دهند.»

او ادامه داد:«ممنون از شما که علی رغم این بی‌مهری‌ها و تنگ‌نظری‌هایی که در این عرصه وجود دارد از سینما حمایت می‌کنید.با اینکه در این فیلم حضور نداشتم اما وظیفه خودم می‌دانم به عنوان یک همکار،از فیلم حمایت کنم و اعلام کنم همه ما از یک خانواده هستیم.

متاسفانه خانه‌ای داریم که ویرانه است و در موقعیت‌هایی که وظیفه اعمال نظر و موضع گیری دارد،نیست و نمی‌دانم اصلا چرا وجود دارد؟ و فقط ما را برای مراسم‌ها می‌خواهند،متاسفانه زمانی که یکی از اعضا به مشکل می‌خورد، اسمی از خانه سینما وجود ندارد و در این شرایط همیشه دلگرمی و پشتوانه ما شما بودید و به شما افتخار می‌کنیم.»

حامد محمدی نویسنده و کارگردان این فیلم سینمایی نیز گفت:«خوشحالم کنار شما ،حمید فرخ‌نژاد و امیر جعفری هستم و این اکران‌های مردمی همیشه لذت بخش است.متاسفانه اتفاق‌هایی برای این فیلم افتاد و نمی‌خواهم امشب شما را ناراحت کنم از اتفاقات چند روز اخیر صحبت کنم اما یک عده دلواپس هستند که اصولا با خنده‌های مردم خوشحال نمی‌شوند و تقاضا می‌کنم تشویق‌شان کنید، شاید ذره‌ای حالشان خوب شود.امید ما قطعا به حمایت‌های شما است،همه فیلم‌های ایرانی را در سینما ببینید و باور کنید حیات ما به همین حضور شما در سالن های سینما است.»

امیر جعفری نیز در صحبت‌های کوتاهی ضمن تشکر از حمید فرخ نژاد برای حضور و حمایتش از فیلم گفت:«حمید فرخ نژاد از بازیگران مورد علاقه من است و منت گذاشت امشب مهمان ما بود.چند سال پیش گفتوگویی در تئاتر شهر داشتم و در آن مصاحبه گفتم که بعضی‌ها اگر می‌توانستند،قطعا تئاتر و سینما را تعطیل می‌کردند و باز هم حرفم را تکرار می‌کنم و باز هم می‌گویم عده‌ای اگر دستشان برسد،سینما و تئاتر را تعطیل میکنند و مثلا به جای تئاتر شهر کفش فروشی باز می‌کنند.خیلی با هنر،هنرمند و البته خندیدین علاقه‌ای ندارند و از شما می‌خواهم زمان دیدن فیلم انقدر بخندید که گوش آنهایی که نمی‌خواهند بشنوند، کر شود.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.