پرش به محتوای اصلی

حذف ۶۰ برنامه آلوده به تبلیغات مستهجن از فروشگاه گوگل

کد خبر 198797

گوگل ۶۰ بازی را از فروشگاه برنامه های موبایلی خود موسوم به پلی استور حذف کرده، زیرا بررسی های موسسه امنیتی ژاپنی چک پوینت نشان می دهد این بازی ها آلوده به تبلیغات مستهجن بوده اند.

به گزارش بازتاب به نقل از ورج، بسیاری از این بازی ها برای استفاده کودکان طراحی شده اند و لذا آگهی های دارای محتوای هرزه نگارانه در برابر چشمان اطفال معصوم به نمایش درمی آمدند.

نکته قابل تامل این است که برخی از این بازی ها بسیار محبوب بوده و حتی بیش از یک میلیون بار بارگذاری شده اند. از جمله این بازی ها می توان به Five Nights Survival Craft و McQueen Car Racing Game اشاره کرد که بازی دوم بر مبنای یکی از شخصیت های کارتون خودروها تولیدی شرکت پیکسار طراحی شده است.

بدافزار مخفی شده در این بازی ها Adult Swine نام دارد و علاوه بر نمایش تبلیغات هرزه نگارانه کاربران را به نصب برنامه های امنیتی معیوب و قلابی ترغیب کرده و لینک های آنها را برای افراد ارسال می کند.

سخنگوی گوگل اعلام کرده که ۶۰ برنامه آلوده را از پلی استور حذف کرده و این شرکت قصد دارد برای افرادی که برنامه های مذکور را بر روی گوشی های خود نصب کرده اند، پیام هشدار ارسال کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.