پرش به محتوای اصلی

جوان 25 ساله در رودخانه بازفت غرق شد

کد خبر 93509
90

فرمانده انتظامی شهرستان کوهرنگ از غرق شدن جوان 25 ساله در رودخانه بازفت خبر داد .

سرهنگ صادق محمدی در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: خبری به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر غرق شدگی یک نفر در رودخانه بازفت اعلام شد.

وی افزود: با اعلام این خبر بلافاصله تیم‌های امدادی و ماموران انتظامی در محل حادثه حاضر و مشاهده کردند جسد جوان 25 ساله بر روی آب شناور است.

این مقام انتظامی بیان کرد: در ادامه تحقیقات پلیس، شاهدان حادثه عنوان کردند فرد حادثه دیده برای شنا داخل آب رفته بود که به علت عدم مهارت در فن شنا، جان خود را از دست داد.

سرهنگ محمدی ادامه داد: با تلاش گروه‌های امدادی و ماموران انتظامی، جسد متوفی از آب خارج و برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان کوهرنگ از تمامی شهروندان خواست که همواره در هنگام حضور در اماکن مختلف تفریحی و گردشگری، از شنا کردن در مناطق ممنوعه مانند سدها و رودخانه های عمیق که بی تردید حوادث جبران ناپذیری را برای آن‌ها در برخواهد داشت، بپرهیزند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.