پرش به محتوای اصلی

جنین فریز شده پس از ۱۲ سال در اصفهان زنده شد

کد خبر 711463
جنین-فریز-شده-پس-از-۱۲-سال-در-اصفهان-زنده-شد

پزشک معالج مرکز باروری وناباروی اصفهان در این خصوص اظهار داشت: اهمیت این موضوع به خاطر قدمت مدت فریز شدن است، بسیاری از کشور‌ها جنین‌های فریز شده بالای ده سال را از گردنه خارج می‌کنند.

اسدالله کلانتری با اشاره به اینکه جنین این نوزاد در سال ۱۳۸۷ فریز شده بود ادامه داد: در سال ۹۷ جنین را برگردانده و دو جنین به بیمار منتقل کردیم که متأسفانه این انتقال در آن زمان موفقیت آمیز نبود.

این پزشک معالج در ادامه اظهار داشت: اما یکی از جنین‌ها را که در مرحله سه روزگی بود، مجدد فریز کرده و پس از یک سال مجدداً در شهریور ماه سال ۹۸ اقدام و پس از ۱۲ سال نوزاد دوبار فریز شده به بیمار منتقل شده که خوشبختانه این تلاش به ثمر نشست.

به گزارش مهر،کلانتری در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: هرگز نقطه پایان بر امید زوج‌های نابارور نگذارید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.