پرش به محتوای اصلی

جروزالم‌پست: آلمان بانک سپه ایران را تحریم کرده است

کد خبر 150593
53

روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست مدعی شده یک نهاد وزارت دارایی آلمان، شعبه بانک سپه ایران در فرانکفورت را تحریم کرده است.

مطابق این ادعا، «اداره فدرال نظارت مالی» آلمان، شعبه بانک سپه در فرانکفورت را به دلیل تخلف از برخی قوانین اعتباری با محدودیت‌های جدید رو به رو کرده است.

«سابین ریمر»، سخنگوی این اداره به جروزالم‌پست گفت: «علیه شعبه فرانکفورت بانک سپه ممنوعیت اعتباری اعمال شد زیرا این موسسه قوانین سازمان‌های تجاری، وفق بند 25 قانون استقراض را رعایت نکرده است.»

وی از اشاره به جزئیات بیشتر این دستور خودداری کرده است. جروزالم‌پست نوشته ممنوعیت اعتبار بانک سپه از تاریخ 13 اکتبر اجرایی شده است.

به گزارش تسنیم،بعد از اجرایی شدن توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5، تحریم‌های سازمان ملل، آمریکا و اتحادیه اروپا علیه بانک‌های ایرانی از جمله بانک سپه رفع شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.