پرش به محتوای اصلی

/آخرین وضعیت مصدومان تصادف 2 اتوبوس در کرمانشاه/

جان باختن گردشگر “چینی”/ مجروح شدن مادر باردار “چهارقلو”

کد خبر 277486
11

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به مصدومیت 30 نفر در تصادف مرگبار صبح امروز(چهارشنبه) دو اتوبوس در محور اسلام آبادغرب-حمیل گفت: در میان مجروحان دو تبعه چینی و یک مادر باردار چهارقلو وجود دارند.

دکتر بهمن روشنی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برخورد دو اتوبوس در مسیر اسلام آبادغرب-حمیل گفت: ساعت 4 صبح امروز دو اتوبوس که یکی در مسیر اهواز-کرمانشاه تردد کرده و دیگری در مسیر تهران به ایلام درحال تردد بود با یکدیگر برخورد کردند که متاسفانه سر صحنه حادثه شش نفر جان خود را از دست دادند.

وی افزود: با انتقال 31 مجروح حادثه به بیمارستان اسلام آبادغرب، یک نفر دیگر از مجروحین به علت شدت جراحت جان خود را از دست داد و کشته های این حادثه تا این لحظه به هفت نفر رسیده است.

روشنی تصریح کرد: درحال حاضر 26 نفر از مصدومین حادثه در بیمارستان اسلام آبادغرب بستری هستند و چهار نفر به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل شدند. البته قرار است چند مصدوم دیگر نیز به بیمارستان طالقانی اعزام شوند.

روشنی با بیان اینکه دو نفر از سرنشینان یکی از اتوبوس ها تبعه چینی بودند گفت: متاسفانه یک نفر از این افراد که زن بوده در این حادثه جان باخته و همسر او دچار ترومای قفسه سینه شده است.

وی گفت: همچنین یکی دیگر از مجروحین این حادثه زنی است که چهار قلو باردار است که حال عمومی او مساعد است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.