پرش به محتوای اصلی

تولید اولین کفش های کاملا ضدآب دنیا

کد خبر 156927
۳۲

با تولید اولین کفش ۱۰۰ درصد ضدآب دنیا دیگر نگران راه رفتن در برف و باران و گذر از رودخانه ها و آبگیرها نباشید.

به گزارش بازتاب به نقل از دیجیتال ترندز، شرکت وسی کفش های ورزشی جدیدی تولید کرده که مدعی است آب به هیچ وجه به درون آنها نفوذ نمی کند.

شرکت سازنده می گوید این کفش های ورزشی مانند چکمه های ضدآب عمل می کنند و در تولید آنها از فناوری خاصی موسوم به Flash Knit برای مقابله با نفوذ آب استفاده شده که بافت کفش یادشده را آب گریز کرده است.

بافت اصلی تشکیل دهنده این کفش مجهز به فیلترهای نانو است. علاوه بر این، یک لایه مجزا برای جذب رطوبت این کفش هم در نظر گرفته شده که جزئی از بافت پارچه آن است.

در تولید این کفش از نایلون و پلی استر نیز برای افزایش انعطاف و راحتی پا استفاده شده تا این کفش از کفش های مشابهی که چندان راحت نیستند، متمایز شود. وسی می گوید این کفش وزن زیادی نخواهد داشت و البته زمانی را نیز برای آغاز تولید آن اعلام نکرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.