پرش به محتوای اصلی

توقیف دو کشتی ترال در محدوده آب‌های کنارک و چابهار

کد خبر 723661
توقیف-دو-کشتی-ترال-در-محدوده-آب‌های-کنارک-و-چابهار

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: دو کشتی ترال در محدوده آب‌های کنارک و چابهار توقیف شد.

مجتبی نکوئیان، اظهار کرد: پیرو موضوع شکایت جامعه بزرگ صیادان منطقه کنارک و زرآباد مبنی بر صید غیرقانونی ترال در ساعات پایانی شب توسط کشتی‌های ترال، دادستانی وارد عمل شد.

وی افزود: این کشتی‌ها با خاموش کردن سامانه‌های دریانوردی خود وارد محدوده ۱۲ مایل می‌شدند.

وی تصریح کرد: پس از چند شبانه روز تشدید مراقب و نظارت‌ها، مستندات قطعی مبنی بر ورود غیرقانونی کشتی‌ها به محدوده ممنوعه جمع آوری و دستور توقیف دو کشتی ترال صادر شد.

به گزارش فارس، داداستان عمومی و انقلاب شهرستان کنارک، خاطرنشان کرد: برخلاف شرایط نامناسب دریا، پرسنل جان برکف نیروی دریایی سپاه در شب گذشته موفق به توقیف کشتی‌ها شده و این دو کشتی هم اکنون در اسکله چابهار توقیف هستند.

نکوئیان ادامه داد: رصد سایر کشتی‌های ترال حاضر در منطقه نیز کماکان ادامه دارد و درصورت ورود آن‌ها به محدوده ۱۲ مایل نسبت به توقیف آن‌ها نیز اقدام خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.