پرش به محتوای اصلی

توضیحات «پورمحمدی» درباره البسه کشف شده در خانه یک وزیر

کد خبر 8870
38

وزیر داداگستری گفت: البسه کشف شده در منزلی در لواسانات که دارای برند خارجی بوده رسما توسط گمرک وارد شده و مجوز قانونی داشته است.

مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: البسه کشف شده در منزلی در لواسانات که دارای برند خارجی بوده رسما توسط گمرک وارد شده و مجوز قانونی داشته است.

وی افزود: 3 هزار و 200 عدد پوشاک بچه گانه متعلق به تولید کننده اروپایی در این محل نگه داری می‌شده و صاحب کالا اعلام کرد که این کالا را قانونی وارد کرده است.

وزیر دادگستری گفت: از گمرک سوال کردیم که گزارش داد تمام این اموال به گمرک گزارش شده و از مرز رسمی آمده و 150 میلیون تومان هم عوارض داده است، قاضی حکم به منع پیگرد و رفع توقیف این کالاها را داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.