پرش به محتوای اصلی

توزیع گوشت دام پیرداخلی به جای «برزیلی یخ زده» بعید است

کد خبر 399601
64

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران عرضه گوشت دام های پیر داخلی به جای گوشت های وارداتی یخ زده برزیلی را بعید دانست وگفت:گوشت گاو ماده بیشتر در صنعت سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سید احمد مقدسی در گفتگو با مهر درباره شائبه های مطرح شده مبنی بر اینکه گوشت‌های منجمدی که به اسم گوشت برزیلی در بازار عرضه می‌شود، هیچ کدام وارداتی نیست و لفظاً به آنها گوشت یخ زده برزیلی می‌گویند و همه آنها محصولات داخلی و عمدتاً گوشت دام‌های پیر است، اظهارداشت: بعید می دانم چنین چیزی صحت داشته باشد.

وی افزود: گوشت گاو ماده که معمولا ۴ تا ۵ سال عمر می‌کند بسیار ناپز و زمان خیلی زیادی برای پخت آن لازم است ضمن اینکه این نوع گوشت بیشتر برای تولید سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می گیرد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه گاوهای نر چون شیرده نیستند، نگهداری آن ها توجیه اقتصادی ندارد، اضافه کرد: گاوهای نر در ۱۶ الی ۱۷ ماهگی کشتار می شوند و معمولا به سن پیری نمی رسند بنابراین مطلبی که عنوان شده بعید است که رخ داده باشد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.