پرش به محتوای اصلی

توزیع گسترده داروی قارچ سیاه در بیمارستان‌ها

کد خبر 845357
توزیع گسترده داروی قارچ سیاه در بیمارستان‌ها

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: ۳۳ هزار قلم داروی قارچ سیاه در بیمارستان‌های دارای بیماران مبتلا به قارچ سیاه توزیع شد.

حیدر محمدی مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: ۳۳ هزار قلم داروی قارچ سیاه در داروخانه بیمارستان‌هایی که بیماران مبتلا به قارچ سیاه دارند، توزیع شد.

محمدی افزود: داروی آمفوتریسین برای درمان قارچ سیاه است که در داروخانه های عمومی وجود ندارد و فقط در داروخانه بیمارستان‌هایی که دارای بیماران کرونایی مبتلا به قارچ سیاه هستند، موجود است.

به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه واردات داروی آمفوتریسین همچنان ادامه دارد، اظهار داشت: در صورت موجود نبودن این دارو در بیمارستان‌های مربوطه، افراد برای کسب اطلاعات بیشتر با ۱۹۰ تماس بگیرند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.