پرش به محتوای اصلی

وزرات کشاورزی خبر داد

توزیع بیش از ۳۹ هزار تن میوه شب عید

کد خبر 511410
میوه شب عید

سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اعلام کرد که پس از حدود پنج روز از آغاز توزیع میوه‌های طرح تنظیم بازار شب عید در استان‌های مختلف کشور، جمعاً ۳۹ هزار و ۴۴۹ تن سیب و پرتقال توزیع شده است.

سازمان مرکزی تعاون روستایی اعلام کرد که در پنج روز گذشته بیش از ۳۹ هزار و ۴۴۹ تن سیب و پرتقال در کشور با هدف تنظیم بازار توزیع کره است که این میزان معادل ۵۸ درصد مجموع میوه‌های تأمین شده شامل ۱۵ هزار و ۳۸۹ تن سیب درختی، ۱۹ هزار و ۷۴۱ تن پرتقال تامسون شمال و ۴۳۱۲ تن پرتقال والنسیای جنوب بوده که با قیمت‌های مصوب استانی به مردم عرضه شده است.

لازم به ذکر است که توزیع میوه‌های طرح تنظیم بازار در بیش از ۴۰۰۰ مرکز عرضه مستقیم انجام شده و تا پانزدهم فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، پیش از این نیز مسئولان وزرات جهاد کشاورزی از ذخیره‌سازی ۶۰ هزار تن میوه برای تنظیم بازار شب عید و آغاز توزیع آن از روزهای پایانی اسفند ماه سال گذشته خبر داده بودند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.