پرش به محتوای اصلی

تهدید ترامپ تاثیری بر روابط بانکی ندارد

کد خبر 118299
58

قائم‌مقام بانک مرکزی با تاکید بر اینکه تهدید ترامپ، نتوانسته بانکهای بزرگ دنیا را از ادامه همکاری با ایران منصرف کند،گفت:خط‌های اعتباری اخیر را بانکهای بزرگ برای ایران باز کردند.

اکبر کمیجانی در پاسخ به این سوال که آیا تهدیدات ترامپ در حوزه برجام، توانسته بر روابط بانکی ایران با دنیا اثرگذار باشد، گفت: خیر این موضوع صحیح نیست.

وی در پاسخ به این سوال که برخی می‌گویند که مذاکرات بانکهای بزرگ با ایران متوقف شده است؟ افزود: خیر این صحت ندارد و مذاکرات بانکهای بزرگ با ایران در جریان است.

وی ادامه داد: به تازگی هم خط‌های اعتباری و فاینانس‌هایی که برای ایران گشایش شده، از سوی بانکهای بزرگ دنیا در حال فراهم شدن است و این طور نیست که تهدیدات ترامپ اثرگذار بوده باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.