پرش به محتوای اصلی

تلفات فوران آتشفشان در گواتمالا به ۶۹ تن رسید

سه‌شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۱۲
30

مقامات محلی در گواتمالا از افزایش تلفات حادثه فوران آتشفشان و ادامه جستجوها برای یافتن بازماندگان احتمالی این حادثه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مقامات محلی در حادثه فوران کوه آتشفشانی در گواتمالا دست‌کم ۶۹ تن کشته شدند و نیروهای امدادگر در تلاش برای یافتن بازماندگان احتمالی این حادثه در میان خاکستر و مواد مذاب هستند.

گفته شده تاکنون تنها اجساد ۱۷ تن از قربانیان این حادثه شناسایی شده و تعیین هویت دیگر اجساد سخت است زیرا بدن آنان به شدت آسیب دیده است.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، مقامات محلی اظهار داشتند: در مجموع زندگی دو میلیون نفر در این منطقه تحت تاثیر فوران کوه آتشفشانی که در مدت بیش از یک قرن در نوع خود شدیدترین بوده، قرار گرفته است. همچنین چندین نفر همچنان ناپدید هستند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.