پرش به محتوای اصلی

تقویت همکاری‌های رنو – نیسان -میتسوبیشی

کد خبر 237373
26

اتحاد شرکت‌های خودروسازی رنو، نیسان و میتسوبیشی همکاری‌های خود را توسعه خواهند داد.

این سه شرکت قصد دارند با گسترش همکاری‌ فی‌مابین هزینه‌های خود را بیش از پیش کاهش دهند و سود بیشتری کسب کنند. عمده‌ترین زمینه‌های همکاری شامل خرید، مهندسی، تولید و زنجیره تامین هستند و این اتحاد پروژه‌های جدید متعددی برای بهبود حوزه‌های کلیدی کسب و کار در برنامه دارد.

این پروژه‌ها عملکرد سه شرکت عضو را تقویت خواهند کرد و در عین حال به سود استراتژی‌های مستقل رنو، نیسان و میتسوبیشی هم خواهند بود.

به گزارش پرشین خودرو، البته چندی است که احتمال ادغام این خودروسازان نیز مطرح شده است. کارلوس گوسن، مدیر این اتحاد هم طی مصاحبه‌ای اعلام کرد:«گرچه ادغام این سه شرکت یکی از اهداف مشخص ما نیست، اما احتمال وقوع آن وجود دارد.» این سه شرکت قصد دارند تولید خود را از ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه در سال گذشته، به ۱۴ میلیون دستگاه برسانند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.