پرش به محتوای اصلی

تعیین تکلیف مؤسسات مالی غیرمجاز تا نیمه اول ۹۷

کد خبر 232949
18

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تا نیمه اول سال آینده وضع همه مؤسسات مالی ــ اعتباری غیرمجاز تعیین تکلیف می‌شود.

محمدرضا پورابراهیمی افزود: بر اساس آنچه در جلسه مشترک دیروز کمیسیون با مسئولان بانک مرکزی مطرح شد، مقرر کردیم در چند روز آینده بانک مرکزی برنامه خود را برای مشخص شدن نهایی وضع این مؤسسات اعلام کند.

وی گفت: بانک مرکزی همه مغایرت‌های موجود در مؤسسات مالی را تا پایان امسال برطرف خواهد کرد.

پورابراهیمی افزود: مغایرت‌های جدی میان اطلاعات بانک مرکزی و تصمیمات میدانی وجود دارد.

به گزارش تسنیم، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقرر شد هر یک از بانک‌ها سامانه‌ای را در اختیار مردم قرار دهند تا آخرین وضعیت مؤسسات در آن دیده شود، افزود: گزارش‌هایی که منجر به بروز پدیده مؤسسات غیرمجاز مالی ــ اعتباری شده است در این کمیسیون بررسی شده و ما از دستگاه قضایی می‌خواهیم وضع همه کسانی را که در این دولت و دولت قبل به‌علت قصور یا تقصیر موجب بروز این مشکلات شده‌اند، تعیین تکلیف و به مردم گزارش کند.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه اصلاح ساختار بانک مرکزی یکی از طرح‌های کمیسیون اقتصادی مجلس است، گفت: ساختار نظارتی بانک مرکزی سنتی است و پس از وقوع به مشکلات ورود می‌کند در حالی که باید این نظارت به‌روز و برخط و پیشگیرانه باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.