پرش به محتوای اصلی

تعویق برگزیت خسارت مالی برای پارلمان اروپا دارد

کد خبر 524533
برگزیت

یک روزنامه آلمانی در گزارشی اعلام کرد که تعویق برگزیت حدود 21 میلیارد یورو خسارت مالی برای پارلمان اروپا به همراه دارد.

به گزارش بازتاب، روزنامه بیلد ام زونتاگ در گزارشی آورده است: تعویق برگزیت نه تنها دولت انگلیس بلکه اتحادیه اروپا را نیز با خسارت مالی مواجه کرده است.

این روزنامه آلمانی در ادامه نوشته است: بر اساس تخمین‌های انجام شده خسارت مالی تعویق برگزیت بر پارلمان اروپا حدود ۲۱ میلیارد یورو برآورد شده است. هر بار تعویق برگزیت خسارت‌های مالی را برای دولت انگلیس و نهادهای اروپایی در بر دارد.

بیلد ام زونتاگ همچنین آورده است: دولت انگلیس بخصوص «ترزا می» نخست وزیر این کشور به لحاظ عدم تحقق برگزیت تحت فشارهای داخلی و خارجی بوده که همه اینها پیامدهای منفی را برای اقتصاد جامعه اروپایی به همراه دارد.

گفتنی است پیشتر قرار بود که انگلیس تا پایان ماه مارس اتحادیه اروپا را ترک کند، اما این امر هنوز محقق نشده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.