پرش به محتوای اصلی

تعرفه مکالمه مخابرات افزایش می‌یابد

کد خبر 384939
43

«برای جبران کاهش درآمد مخابرات راهی جز افزایش تعرفه‌ها نمانده. درآمد شرکت مخابرات ایران ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود که سه حکم دیوان عدالت اداری درباره آبونمان معوقه کارگزاران روستایی و پرداخت رفاهیات کارکنان هزار میلیارد تومان درآمد را کاهش داده است».

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: حکم دیوان عدالت اداری هزار میلیارد تومان ارز درآمد مخابرات را کم کرده که برای جبران کاهش درآمد، تعرفه‌ها افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش فارس، مجید صدری در واکنش به اظهار نظر وزیر ارتباطات اعلام کرد: برای جبران کاهش درآمد مخابرات راهی جز افزایش تعرفه‌ها نمانده.

او گفت: درآمد شرکت مخابرات ایران ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود که سه حکم دیوان عدالت اداری درباره آبونمان معوقه کارگزاران روستایی و پرداخت رفاهیات کارکنان هزار میلیارد تومان درآمد را کاهش داده است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تعرفه‌های مخابراتی دوبرابر خواهد شد گفت: درباره این موضوع پس از بررسی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار نظر می‌کنیم و هزینه‌ها و تعرفه‌ها باید محاسبه شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: اما یک پیشنهاد این است که تعرفه‌های مخابراتی به حالت قبل که به صورت پالسی بود برگردد. در حال حاضر تعرفه‌های مخابرات به صورت یکسان و دقیقه‌ای محاسبه می‌شود.

صدری خاطرنشان کرد: طبق ماده ۹۱ قانون وزارت ارتباطات می‌تواند به رئیس دیوان عدالت اداری برای بررسی مجدد حکم دیوان درخواست دهد که این درخواست ارائه شده، اما این هیأت متشکل از ۱۰۰ قاضی است که تصمیم‌گیری در آن دشوار است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.