پرش به محتوای اصلی

تصورات غلط است؛ هندوانه خیلی آب‎خور نیست

کد خبر 59351
32

معاون وزیر جهاد کشاورزی هندوانه را یگ گیاه متوسط و کم آب بر دانست و افزود: عموم افراد تصوراتی مبنی بر آب بر بودن هندوانه در ذهن دارند در حالیکه این چنین نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس کشاورز با اعلام اینکه عدد مورد نظر به لحاظ کمی نگران کننده نیست، افزود: مجموعه محصولات صادراتی کشور مثل پسته، خرما، انگور، هندوانه، سیب زمینی و … کمتر از پنج میلیارد مترمکعب آب مصرف می کند.
وی با بیان اینکه آب مصرفی برخی از این محصولات کیفی نیست، اظهارداشت: برای مثال کسی به درخت خرما آب شیرین نمی دهد و آب مصرفی پسته شور و نیمه شور است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بنابراین مردم نباید نگران این مسئله باشند که برای محصولات صادراتی از آب فراوانی استفاده می شود.
وی در ادامه هندوانه را یگ گیاه متوسط و کم آب بر دانست و افزود: عموم افراد تصوراتی مبنی بر آب بر بودن هندوانه در ذهن دارند در حالیکه این چنین نیست.
کشاورز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کشت گلخانه ای راهی بسوی کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری در حوزه کشاورزی است.
وی در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد بر لزوم هدایت کشت محصولات سبزی و صیفی به سمت فضای گلخانه ای تاکید کرد و افزود: حجم آب مصرفی این محصولات قابل توجه است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین توسعه کشت گلخانه ای را از سیاست جدی این وزارتخانه دانست و یادآورشد: کشت سبزی، صیفی و سایر محصولات در فضاهای گلخانه ای منجر به کاهش قابل توجه حجم آب مصرفی در کشور می شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.