پرش به محتوای اصلی

بانک مرکزی دستور استمهال وام خشکسالی را ابلاغ کند

کد خبر 361620
75

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بانک مرکزی دستور استمهال ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات خسارات و خشکسالی را سریع‌تر ابلاغ کند.

به گزارش بازتاب به نقل از صدا و سیما، عبدالمهدی بخشنده معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خطاب به شریعتمداری وزیر صنعت معدن و تجارت که در غیاب وزیر اقتصاد به طور موقت ریاست جلسه را بر عهده داشت، افزود: دستور استمهال ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات خسارت و خشکسالی کشاورزی از تاریخ ششم شهریور در پایگاه اطلاع رسانی دولت قرار گرفت اما تاکنون بانک مرکزی این دستور را به بانک‌ها ابلاغ نکرده است.

وی اضافه کرد: اگرچه این دستور استمهال برای دولت ۵ هزار میلیارد تومان بار مالی داشت اما دولت در راستای کمک به کشاورزان و بخش کشاورزی این تسهیل را انجام داد و اگر بانک مرکزی هر چه زودتر این دستور ابلاغ نکند با توجه به سررسید این تسهیلات بخش زیادی از کشاورزان با مشکل مواجه می‌شوند.

محمد شریعتمداری، وزیر صنعت و معدن و تجارت هم پس از شنیدن صحبت‌های معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما در اینجا از بانک مرکزی می‌خواهیم هر چه زودتر و در اسرع وقت این دستور را ابلاغ کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.